Leave Your Message

[Fa'ailoga o Ta'avale] Harbin fau fa'ailoga fa'atapula'a saosaoa—fa'ailoga fa'ailoga fa'aata

2024-01-18

Folasaga: Talu ai nei, na fa'aalia ai ni fa'ailoga fou o le saoasaoa o le saosaoa i nisi o auala i le Itumalo o Songbei, Harbin City. O nei faʻailoga e le gata e susulu i le lanu, ae o loʻo i ai foʻi mea lelei e atagia ai. Aemaise lava i le po, o le faʻamanatuga saogalemu e iloagofie. O nei fa'ailoga e faia i le "Color Road" na muai faia le fa'ailoga fa'ailoga fa'ata'ita'i na gaosia e le matou Yushu Night Vision Company.

TR (5).jpg

Ia Aukuso 2023, na sainia ai e iunite talafeagai i Harbin se konekarate faʻatau ma la matou kamupani e faʻatau se vaega o faʻailoga faʻatapulaʻaina mo le fausiaina o faʻailoga i luga o auala tetele i le taulaga. Ina ia mautinoa le faʻamaeʻaina lelei o le vaitaimi o le fausiaina, na galulue ovataimi a le kamupani Yeshili e faʻamaeʻa lelei le gaosiga o faʻailoga uma o le eleele ma tuʻuina atu oloa i le taimi faatulagaina.

TR.jpg

O le "Cailu" fa'ailoga fa'ata'ita'i auala na gaosia e la matou kamupani o se ituaiga fou o fa'ailoga fa'afofoga e faia i le tu'ufa'atasiga o polymers, pigments, ipu tioata ma isi mea mata'utia. O lenei mea e le gata o loʻo i ai mea sili ona lelei e pei o le malosi o le tuʻimomomoina, faʻaofuofu teteʻe, ma le corrosion teteʻe, ae o ona lanu susulu e mafai ona faʻaitiitia ai le vaivai o le avetaavale, ma o lona aafiaga lelei i le po-taimi e mafai ona avea o se lapataiga saogalemu lelei.

TR (3).jpg

O fa'ailoga fa'atapula'a o le saosaoa e masani lava ona fa'asino ile tapula'a maualuga ole saosaoa mo le fa'agaioiga o ta'avale ma e fa'aaoga e puipuia ai avetaavale mai le fa'atupuina o lamatiaga saogalemu ona o le saoasaoa. O fa'ailoga fa'atapula'a saosaoa na fa'atauina e Harbin e mo le fa'atapula'aina o le saosaoa i luga o ala tetele i le taulaga. O faʻailoga o loʻo i totonu o le liʻo lanu mumu ma numera uliuli i luga o le papaʻe papaʻe o loʻo faʻapipiʻiina i le 80 ma le 70, e faʻaalia ai le maualuga o le saoasaoa o taʻavale e ulufale atu i le auala i luma atu. O le 80km/h ma le 70km/h e mana'omia pe a lelei tulaga o le auala i luma atu, o le saosaoa maualuga o se ta'avale e le tatau ona maualuga atu nai lo le tau o lo'o fa'aalia i luga o le fa'ailoga.

TR (4).jpg

Ina ia faʻamautinoa e mafai ona fausia lelei lenei vaega o faʻailoga eleele, ua faʻatulagaina faʻapitoa e le matou kamupani tagata faigaluega faʻapitoa e tuʻuina atu taʻiala faufale i luga o le nofoaga e faʻamautinoa ai le maeʻa o le poloketi ma le faʻamaonia lelei ma le aofaʻi.


Harbin saosaoa fa'ailoga fa'ailoga fa'ailoga nofoaga:

3X7(AM8VA8GJEAEE]MQSFY0.png