Leave Your Message

[Foor stickers] Xinjiang 100-mita pepa fa'ailoga—fa'ailoga fa'afofoga na fai muamua

2024-01-18

100 mita pou:

O numera o lo'o i luga o le pepa ta'i 100 mita e fa'atusa ai le maila mai le amataga o le auala i lea nofoaga, tasi i le 100 mita. Mo se fa'ata'ita'iga: "5" o lona uiga o le tulaga o lo'o fa'ailogaina i le pou 100-mita e tu i le 500 mita mai le vaega lona 0 kilomita e amata mai i le amataga o le vaega o le auala. O le pou 100-mita e tutusa ma faʻasalalauga. Afai e malepe le taavale ma e valaau mo se fesoasoani, e mafai ona e lipotia saʻo lou nofoaga. O le "ID card" fo'i o vaega ta'itasi o le alatele. A maeʻa ona lipotia le "faitau" o le faaputuga kilomita ma le 100-mita faʻapipiʻi, o le a saʻo ona maua. I itu uma e lua o auala tetele o vasega eseese, e masani ona tatou vaaia ni ituaiga se lua o nofoaga saogalemu o feoaiga: 100 mita faaputuga ma 100 mita fasi pepa.

hfdg (1).jpg

Fa'apipi'i muamua 100 mita

100-mita fa'apipi'i na mua'i faia e fa'aogaina le tekonolosi muamua e gaosia ai lanu lavelave mamanu i oloa mae'a i totonu o le falegaosimea. I le taimi o le fausiaina, e tatau ona e faʻaogaina le kelu i luga o le eleele ma pipii i le eleele. Pe a faatusatusa i le sima 100-mita faaputuga, palasitika sila 100-mita faaputuga, ma isi, preformed 100-mita faaputuga ua i ai meatotino reflective lelei ma fausia faigofie. E lauiloa lautele e tagata faʻatau, aemaise lava i Xinjiang.

hfdg (2).jpg

Fa'ailoga fa'afofoga muamua

O le "Cailu" fa'ailoga fa'ata'ita'i fa'ata'ita'i ua gaosia e la matou kamupani o lo'o faia i polymers fetu'una'i mole mole maualuga, lopa tioata maualuga-refactive, fa'alava fa'alavalava, pigments ma isi mea mata, e mafai ona fa'apipi'i sa'o i luga o le eleele. Se ituaiga fou o fa'ailoga auala.


I le taimi nei, o nisi auala i Urumqi, Kashgar, Hami ma isi nofoaga i Xinjiang o loʻo faʻaogaina le "Cailu" faʻailoga 100-mita faʻapipiʻi muamua na gaosia e la matou kamupani. O le tele o nei fasipepa 100-mita e faia i le fa'aogaina o tekonolosi, ma o le pito i luga ma mea fa'avae e lua Fa'atasi ai ma pulu tioata maualuga, o lo'o fa'apipi'iina se li'o pa'epa'e ma fuainumera eseese mai le 0 i le 9. O le lanu o fuainumera e ogatasi ma le lanu o upu o lo'o i luga o le fa'ailoga, e lanu mumu ma le lanumoana. O lanu susulu ma mea e atagia ai le lelei O le aafiaga vaaia e maua ai se faʻamautinoaga malosi mo avetaavale e feoaʻi saogalemu.

hfdg (3).jpg